Tuesday 18. June 2024

Siste nytt

Eierskifte i Matriks AS

Wed, 03/06/2024 - 09:40

Vi vil informere om at Indutrade har inngått en avtale om kjøp av samtlige aksjer i Matriks AS.

Avtalen krever godkjenning av norske konkurransemyndigheter og overtakelsen forventes å bli gjennomført i andre kvartal 2024. Indutrade er et svensk børsnotert selskap som består av over 200 ulike selskaper. Matriks vil inngå  i Indutrade sitt forretningsområde Life Science.

Indutrade ønsker at Matriks skal fortsette i samme spor som tidligere med sin bedriftskultur, dyktige medarbeidere, solide agenturer og god økonomisk utvikling. Matriks vil med sine 31 ansatte fortsette som før og ansatte, kunder eller selskapets leverandører vil ikke merke noen forskjell.

Ledig stilling - Produktspesialist kolonner og forbruksvarer

Tue, 02/06/2024 - 08:00

Matriks er en av Norges største leverandører til laboratoriemarkedet og leverer utstyr innen kromatografi, massespektrometri, spektroskopi, elementanalysatorer m.m. Vår viktigste leverandør er Agilent Technologies som er verdensledende innen kromatografi og massespektrometri. Matriks AS har lang erfaring innen disse områdene og har en stor og voksende installert base. For ytterligere å styrke vår salgsavdeling, søker vi etter en produktspesialist for kolonner og forbruksvarer. Vi kan tilby en variert og spennende jobb med mye kundekontakt og varierte oppgaver. Opplæring vil bli gitt.

Ledig stilling - Produktspesialist med bakgrunn innen molekylærbiologi og analyse av celler

Tue, 01/30/2024 - 09:00

Matriks er en av Norges største leverandører til laboratoriemarkedet i Norge og leverer utstyr innen kromatografi, massespektrometri, spektroskopi, genanalyser m.m. Vår viktigste leverandør er Agilent Technologies som er verdensledende innen kromatografi og massespektrometri. Matriks AS har lang erfaring innen disse områdene og har en stor installert base. For ytterligere å styrke vår salgsavdeling, søker vi etter en produktspesialist innen analyse av celler. Vi kan tilby en variert og spennende jobb med mye kundekontakt.

Denne stillingen er nå besatt!

Kurskalender 2024

Tue, 11/07/2023 - 13:27

Matriks AS tilbyr skreddersydde kurs innen generell kromatografi, drift og vedlikehold av instrumenter, softwarekurs og innføring i ulike applikasjoner.

Våre medarbeidere har bred og allsidig bakgrunn og kan sette sammen kursopplegg som er spesialtilpasset kundens behov. Kursene kan gjennomføres i våre lokaler i Oslo eller hos kunden dersom det er mer praktisk. På denne måten kan vi sette sammen et fleksibelt opplegg som tilpasses kundens instrumenter og applikasjoner.

Komplett kurskalender for 2024 er nå klar - du finner den under kurs på menyen. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Les mer under matriks.no/kurs

Pages