Friday 29. March 2024

HPLC-KOLONNER!

Fri, 02/03/2012 - 12:32

OPPTIL 30% RABATT!

Frem til 31. mars 2012 gir vi deg opptil 30% rabatt på utvalgte kolonner.

• Kjøp 2 LC-kolonner få 20% rabatt*
• Kjøp 3 LC-kolonner få 30% rabatt*

*Gjelder alle Poroshell, Zorbax RRHD og ZORBAX Eclipse Plus kolonner!

ZORBAX RRHD
Dette er kolonner som tåler trykk opp til 1200 bar og gir optimal utnyttelse av Agilent 1290 Infinity og andre UHPLC instrumenter. Kolonnene har identisk kolonne-kjemi som Zorbax kolonner med samme dimensjoner og pakkemateriale, men Agilent har utviklet pakkeprosessen for å kunne opprettholde stabilitet ved så høye trykk. Dette gjør det raskt, sikkert og enkelt å kunne overføre eksisterende metoder fra HPLC til UHPLC. Mange nye faser tilgjengelig, C18, C8, Bonus RP, Phenyl, CN, Aq, Hilic Plus; se www.agilent.com/chem/RRHD for komplett oversikt.

Poroshell 120
Poroshell-kolonnene gir deg mulighet til å utnytte ditt eksisterende HPLC-system og oppnå nesten samme effektive separasjon og korte analysetider som man har på et UHPLC-system. Hemmeligheten bak Poroshell er partikler med fast kjerne med et porøst skall (partikkelstørrelse 2.7 μm), som gir et mottrykk på kun 40-50 % sammenlignet med kolonner med < 2 μm partikkelstørrelse. www.agilent.com/chem/poroshell120.

ZORBAX Eclipse Plus kolonne - Ideelt første valg for metode utvikling!
Eclipse Plus kolonnene er det ideelle førstevalget for metodeutvikling av alle typer prøver, men er spesielt godt egnet for basiske forbindelser. For standard metoder anbefales konvensjonelle 5 μm Eclipse Plus kolonner eller 3,5 μm Rapid Resolution Eclipse Plus kolonner. Ønsker man å oppnå raskere analyser og enda bedre oppløsning, velges en Eclipse Plus kolonne med 1,8 μm partikler. Tilgjengelig i C18, C8, Phenyl-Hexyl og én dedikert kolonne for PAH separasjoner.