Saturday 16. October 2021

Siste nytt

Ledig stilling - Produktspesialist kolonner og forbruksvarer

Sun, 09/19/2021 - 14:18

Matriks er en av Norges største leverandører til laboratoriemarkedet og leverer utstyr innen kromatografi, massespektrometri, spektroskopi, elementanalysatorer m.m. Vår viktigste leverandør er Agilent Technologies som er verdensledende innen kromatografi og massespektrometri. Matriks AS har lang erfaring innen disse områdene og har en stor og voksende installert base. For ytterligere å styrke vår salgsavdeling, søker vi etter en produktspesialist for kolonner og forbruksvarer. Vi kan tilby en variert og spennende jobb med mye kundekontakt og varierte oppgaver. Opplæring vil bli gitt.

Kurskalender høst 2021

Sat, 05/29/2021 - 14:27

Matriks AS tilbyr skreddersydde kurs innen generell kromatografi, drift og vedlikehold av instrumenter, softwarekurs og innføring i ulike applikasjoner.

Våre medarbeidere har bred og allsidig bakgrunn og kan sette sammen kursopplegg som er spesialtilpasset kundens behov. Kursene kan gjennomføres i våre lokaler i Oslo eller hos kunden dersom det er mer praktisk. På denne måten kan vi sette sammen et fleksibelt opplegg som tilpasses kundens instrumenter og applikasjoner.

Komplett kurskalender for høsten 2021 er klar - du finner den under kurs på menyen. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Les mer under matriks.no/kurs

Informasjon koronavirus - organisering, levering og service

Tue, 03/24/2020 - 09:21

Status operativ drift

Alle funksjoner i Matriks AS er operative, men vi tilpasser driften og følger Helsemyndighetenes tiltak for å  begrense spredningen. Vi har begrenset reiseaktiviteten for våre ansatte og unngår fysiske møter så langt det lar seg gjøre. Det er lagt opp til minimal bemanning på kontoret og de fleste i Matriks jobber fra hjemmekontor.

 

Leveringssituasjon

Frontier Lab

Wed, 11/11/2015 - 13:09

Frontier Lab er verdens fremste leverandør av instrumentering for materialkarakterisering. Frontier Lab er markedsledende innen pyrolyse og leverer enkle så vel som meget avanserte systemer for ulike applikasjonsområder. Nytt i år er Tandem μ-Reactor (Rx-3050TR), som er et system for automatisert katalysator screening. Dette systemet er i stand til raskt teste katalysatorer i ulike kjemiske miljøer -  alt i en kompakt enhet montert direkte på GC/GCMS.

Matriks er nå distributør for Frontier Lab i Norge.

Pages