Wednesday 18. September 2019

Nytt og Nyttig! Matriks inviterer til seminar 2. november!

Wed, 09/27/2017 - 10:21

I anledning vårt 15 årsjubileum og innflytting i nye lokaler i Forskningsparken, inviterer vi til en innholdsrik seminardag. Det er veldig hyggelig å kunne presentere en agenda med mange foredragsholdere fra norske laboratorier i tillegg til våre egne applikasjons- og produktspesialister. Vi får besøk av Joan Stevens fra Agilent Technologies i USA som vil presentere nyheter innen prøveopparbeidelse. Dette er seminaret for deg som jobber med ulike applikasjoner, prøveopparbeidelse, instrumenter og programvare innen kromatografi og massespektrometri.

Vi vil dekke applikasjoner innen mattrygghet, miljø, klinisk, toksikologi og bioanalyse. I tillegg vil vi gjennomgå innovative teknikker og introduserere nye instrumenter. Om du ikke allerede har meldt deg på - gjør det nå, og gå ikke glipp av en dag med faglig påfyll med Matriks AS!

TEMA:

Du velger selv om du vil delta på hele seminaret eller enkeltforedrag, men det er fint om du informerer oss hvilke deler av programmet du ønsker å delta på. Seminaret er gratis og Matriks byr på lunsj!  Trenger du assistanse til hotellbooking kan vi være behjelpelig med dette. De fleste foredragene holdes på norsk.

Påmeldingsfrist er 23. oktober 2017 '; // -->