Saturday 20. April 2024

Agilent Nordisk bruker møte for LCMS, GCMS og ICP-MS

Fri, 02/17/2012 - 15:16

user meeting

I samarbeid med Agilent inviterer vi til MS brukermøter for Agilent og ikke-Agilent brukere. Arrangementet finner sted ved SIK - Institutet för Livsmedel och Bioteknik AB i Gøteborg. Det vitenskapelige programmet for dette nordiske brukermøte består av fire parallelle sesjoner, workshops og plenumsforedrag. De fire parallelle sesjonene er inndelt slik at du kan velge det fagområdet som er relevant for deg.
● Mat / Environmental
● Forensic / Dopingkontroll
● Farmasøytisk / klinisk analyse
● "omics"

 

NB! ICP-MS

Det vil også bli avholdt Agilent Nordic ICP/MS brukermøte i forbindelse med Agilent Nordic LC/MS, GC/MS Brukermøte. Egen invitasjon vil bli sendt ut om dette.

Hvem bør delta?

Møtet er ment for alle brukere innenfor kromatografi og massespektrometri. Møtet vil være av interesse hvis du er enten en nåværende bruker eller har planer om å jobbe innen disse områdene. Vi ønsker både Agilent og ikke-Agilent brukere velkommen.

Registreringsavgift på 895SEK inluderer deltakelse på møtet, workshops, alle måltider og middag på Barken Viking.

Hvis du trenger hotellrom har Agilent reservert rom på to hoteller i Gøteborg til en gunstig pris. Hotellbestillingen må gjøres direkte til Hotel Gothia Towers på tel +46 31-750 88 10 eller via mail til . Vennligst referer til booking nummer 1162745. Et annet alternativ er First Hotel G på tlf +46 31-63 72 42 eller via mail til . Vennligst referer til booking referanse Agilent.

Postersession
Vi oppfordrer deg til å sende inn et sammendrag dersom du ønsker å presentere en poster på brukermøtet. Dette kan sendes til Det deles ut pris for beste poster.